Breaking News
Loading...
Monday, 6 March 2017

Meal Shakes & Vita-lea for children untuk Si Manja Anda

Risau dan mak-mak berpisah tiada.
Level risau memuncak bila anak-anak tak sihat.
Mulalah meng-Google dengan ayat;
"Adakah normal jika anak saya...."
Demam itu bagus, nak test askar-askar baik dalam badan anak-anak, kuat ke idak kan?
Tapi mak, kalau dah selalu sangat demam, mudah sangat terkena demam, itu ada sesuatu yang mak-mak perlu top-up lagi rasa risau.
Baru cerita pasal demam ni, belum part membuang dia.
Smooth ke atau ada raungan yang menyayat hati?
Izinkan Meal Shakes dan Vita-lea for children ini turunkan level kerisauan mak-mak terhadap "asik-asik demam" tu.
Biarkan Meal Shakes buat kerja dia, agar anak mak tu membuang dengan happy!
Meal Shakes rasa vanilla. Perlu dibancuh dengan air.
Vita-lea for children rasa anggur. Tablet kunyah.
Tak merosakkan gigi. Mak tak payah risau yang ini ya!
Untuk mak yang mencari suplemen buat anak-anak berumur setahun ke atas;
..Pae suggest 2 ni~

:)



----------------------------------------------------------------------------------------
Kekalkan Kesihatan & Kecerdasan!
Sihat & Berjaya bersama saya
Berminat untuk mencuba vitamin terbaik, "hot selling" di Malaysia ini??
Sila hubungi saya segera :

Perunding Vitamin Anda : FAEZAH ABDUL JALIL
Pengedar Sah Shaklee Kawasan SENAWANG, AMPANGAN, SIKAMAT, SEREMBAN, SEREMBAN 2, JELEBU, MANTIN, NILAI, PORT DICKSON
Shaklee ID [ No : 880125]
Fon : 013-3807761
Facebook : https://www.facebook.com/pages/Triple-FQ-Shoppe/153463454757147
Email : faezah010203@gmail.com
Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 880125.
Anda boleh dapatkan produk Shaklee dari saya, pengedar TERDEKAT anda!
----------------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

  1. Replies
    1. Ahahah! Gigi adalah subjek obses mak-mak. Kalau mak sendiri pon takut dengan dentist, anak apetah lah lagi.

      Delete

Copyright © 2015 FQ RayaKaya All Right Reserved